Els Mossos d’Esquadra han informat aquest dissabte que s’ha trobat mort un home de 72 anys que havia desaparegut aquest divendres a la tarda. En Valentín era un home que va desaparèixer a Valls (Alt Camp). Van ser els mateixos Mossos d’Esquadra els que van fer una crida ciutadana per ajudar a trobar-lo, juntament amb el dispositiu en marxa de Bombers de la Generalitat, Policia Local i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil l’estaven buscant. Per altra banda, i afortunadament, els Mossos sí que han informat que s’ha trobat una noia de 22 anys que havia desaparegut a Figueres aquest passat dijous. Finament, la Mounia ha estat localitzada aquest dissabte sana i estàlvia.

La mort tràgica del Valentín se suma a dues més que han tingut lloc aquest mateix dissabte. Una ciclista ha mort aquest matí, cap a les vuit, quan un jove de 24 anys ha envestit el seu cotxe contra ella. El noi s’ha donat a la fuga, però la col·laboració ciutadana ha permès que els Mossos d’Esquadra el localitzessin i li practiquessin una prova d’alcoholèmia, que ha certificat que el jove anava borratxo. Se l’ha detingut per homicidi imprudent i per haver fugit del lloc dels fets. La dona, per altra banda, ha estat traslladada a l’hsopital, on ha acabat morint.

L’altra mort tràgica és la d’un motorista que ha perdut la vida després d’accidentar-se a la C-65 al terme municipal de Cassà de la Selva (Gironès). Encara s’estan investigant les causes de l’accident, però segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el conductor s’ha accidentat a la carretera que va de Cassà a Llagostera. El motorista ha mort per culpa de l’impacte. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat diversos efectius dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers de la Generalitat, així com algunes unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris han assistit el motorista al lloc dels fets, però no han pogut evitar que l’home morís.

Nou comentari