Troben mort un home de 94 anys que buscaven des de divendres

Aquest dilluns ja era el tercer dia de recerca

Els Bombers han informat aquest dilluns que han trobat mort l’home de 94 anys que va desaparèixer el passat divendres a Santa Eulàlia de Puig-oriol, a Lluçà (Osona). El cos sense vida no hauria estat trobat pels serveis d’emergència, sinó per un voluntari. Això hauria passat cap a dos quarts de deu d’aquest matí, a 1,5 quilòmetres del nord-est de la població, a tocar del pantà de Santa Eulàlia. 

Aquest dilluns ja era el tercer dia de recerca d’aquest home. El dispositiu per trobar l’home va començar un cop es va avisar de la seva desaparició el divendres a la nit, i ha comptat amb diverses dotacions terrestres de Bombers, Grup d’Actuacions Especials (GRAE), el Grup Caní de Recerca (GRCR), el Grup Operatiu de Suport (GROS) -amb metge del SEM-, diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i voluntaris.

La cerca d’aquest home no s’ha limitat només a una cerca terrestre. També s’ha rastrejat per aire amb un helicòpter i per aigua, amb efectius subaquàtics. Durant aquests dies els Bombers han coordinat el dispositiu establint grups de treball per sectors. A banda d’utilitzar un helicòpter per sobrevolar la zona, s’ha fet una recerca intensiva i extensiva per terra i aigua en un radi de més d’un quilòmetre des de Santa Eulàlia de Puig-oriol. S’ha buscat el rastre per la zona del poble, camins, zona forestal, urbanitzacions, basses, rierols i gorgs.

Aquest dilluns, en motiu de ser ja el tercer dia que es buscava l’home, s’havia decidit ampliar el radi de recerca i repassar punts ja rastrejats. El cos, malauradament, ha estat trobat cap a dos quarts de deu del matí per un grup de voluntaris. Els Bombers van rebre l’avís al voltant de les deu de la nit, després que l’home sortís a la tarda a fer un volt per la zona de Santa Eulàlia de Puig-oriol i no tornés.

Nou comentari