El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un home apunyala tres persones a un tren a Alemanya
  • CA

Diverses persones han resultat ferides i una ha estat detinguda aquest dissabte després d’un atac amb ganivet en un tren que feia el trajecte entre les ciutats alemanyes de Ratisbona i Nuremberg, al sud del país, segons ha informat la policia alemanya. Fonts del diari Bild precisen que hi ha tres ferits, dos en estat greu, encara que les seves vides no corren perill. El diari apunta que el detingut és un home d’origen àrab de 27 anys d’edat, però aquestes informacions no han estat confirmades encara per les autoritats. El tren es troba ara mateix detingut a la ciutat de Seubersdorf, a l’estat de Baviera, a l’espera que s’aclareixi la situació.

“Hi ha ferits. Encara no se sap quants hi ha”, s’ha limitat a declarar un portaveu de la prefectura de policia a Bayerischer Rundfunk (BR24). Les autoritats eludeixen, ara per ara, parlar d’un atac terrorista. No obstant l’incident, les forces de seguretat donen la situació per controlada mentre l’operadora de ferrocarril alemanya, Deutsche Bahn, ja ha començat a desviar els trens que recorrien aquesta via amb destinació a “un lloc més apropiat”, informa DPA.

Durant la nit de Halloween va haver un incident similar al metro de Tòquio. Un home de 24 anys disfressat de Joker va aprofitar la nit de Halloween per apunyalar disset persones a un vagó de metro al Japó. L’home duia un ganivet i àcid, i poc després d’apunyalar aquestes persones va ser detingut per la policia nipona. Abans d’atacar aquestes disset víctimes, que han estat traslladades a l’hospital, l’home va provocar un incendi al vagó de metro. Els fets van succeir la tarda de diumenge a Keio, a prop de l’estació de metro de Kokuryo.

Després de l’atac amb el ganivet i l’incendi, l’agresor disfrassat de l’enemic de Batman es va quedar assegut a un dels seients del metro i va començar a fumar mentre esperava ser detingut per la policia. En tot moment va mantenir una actitud tranquila, semblant a la del personatge que representava.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: vendetta a novembre 06, 2021 | 12:53
    vendetta novembre 06, 2021 | 12:53
    ke li demanin explicacions al taxista ke els porte si home el del vaixell
  2. Icona del comentari de: fat boy a novembre 06, 2021 | 14:42
    fat boy novembre 06, 2021 | 14:42
    Podien haver aprofitat per linxar-lo.
  3. Icona del comentari de: Gonzalo a novembre 06, 2021 | 16:00
    Gonzalo novembre 06, 2021 | 16:00
    Si a Europa traes purria, pues la conviertes en purria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa