El guàrdia civil de 'La Manada' seguirà en llibertat

L'Audiència de Navarra decideix que segueixi en llibertat malgrat l'intent de renovar-se el passaport
Un membre de 'La Manada' a Sevilla
Un membre de 'La Manada' a Sevilla | EUROPA PRESS

 

El guàrdia civil de la Rajada que va intentar renovar el passaport seguirà en llibertat provisional fins que l'Audiència de Navarra decideixi aquesta setmana o la que ve sobre la seva situació, segons han informat fonts judicials. A la vista, que s'ha prolongat durant una mica més de quatre hores, han comparegut nou testimonis. D'una banda, tres agents de l'oficina del DNI i tres del jutjat en el qual Antonio Manuel Guerrero signa els dilluns, dimecres i divendres. D'altra banda, a petició del guàrdia civil, han testificat la seva parella, la seva mare i una amiga. Hi han estat presents en la compareixença la Fiscalia i els advocats de la víctima (acusació particular) i del Govern de Navarra i l'Ajuntament de Pamplona, ​​personats en la causa com a acusació popular. Per la seva banda, el guàrdia civil i el seu advocat han seguit la sessió per videoconferència des de Sevilla.

Comentaris
alexis
entre gossos no es mosseguen
Increïble però cert, si ets GC no passa res i viva paña
Inde
Todos iguales ante la justicia ? de verdad.....
Fat Boy
Ara pot presentar una querella per odi contra la funcionaria que va aixecar la llebre.
Fart de fachas
I després es sorprenen els unionistes de que no siguien extraditats els exiliats politics catalans A EUROPA JA ELS TENEN CALATS FA MOLT DE TEMPS.
vendetta
aixo es la marca cacanya no???
marbosch
Tota dictadura necessita dos eixos bàsics per sustentar-se: un aparell policial represor (la feina més "bruta") i un aparell judicial que si és necessari "te lo afina"; sense aquests dos eixos bàsics els dictador de torn no té capacitat per sobreviure.
noi2091
Està casat?
Joan Serra
Ja seria hora que els mateixos jutges repassessin els apunts de quan estudiàven ¿? la carrera , alguna cosa se'ls ha oblidat : aplicar justicia justa per a tothom igual .
petrusc
És probable que alguns d'aquells cinc no fossin bona gent, (i la majoria de Guàrdia civils no son bona gent) però si hom observa algunes dades del judici, és quasi impossible poder dir que son culpables del què van fer. I és infinitament pitjor tancar un innocent que deixar un culpable en llibertat: http://bit.ly/2to2Jb7
David
Diuen que li donaran una medalla.
Joan de Canyamars
Que un guàrdia civil hagi sigut condemnat per fets delictius tan greus, a sant de que encara pot seguir sent-ho. Quina protecció pot donar a la societat que el paga per protegir-nos d'aquesta mena d'individus? Que coinfa la justícia? No hauria de ser una sentència ejemplar?. TOT plegat és un engany del poder, que com he dit, EL PAGUEM ENTRE TOTS !!!!!
Joan de Canyamars
Si el guàrdia civil en vers de ser membre de la manada, hagués passat pel carrer i hagués vist el que passava dins aqulla l'entrada, no tenia l'obligació d'actuar? Justament per evitar el que allà estava passant?
Joan de Canyamars
Sr. Petrus: Un petit detall, ha estat jutjat i condemnat. No és un invent que passava per allà. I com agent de la GC, había de actuar esactament al revés de com ho va fer. Per mi té doble responsabilitat i no s'ha tingut en compte.
Increïble!
Quina vergonya! Encara l'acabaran condecorant.
i espera't
aquest: indult, medalla merit policial (amb pensió monetària , i ascens. Que us hi jugueu? Son això.

envia el comentari