Un grup de sis grafiters aborda un comboi de la línia 5 de Metro per fer-hi pintades

En el tren hi viatjaven diversos treballadors de TMB
Metro
Metro | Europa Press

Un grup de sis grafiters ha abordat aquest divendres a la matinada un comboi de la línia 5 del Metro per fer-hi pintades. Segons TMB, els fets han passat a les 2.27 hores, quan els "vàndals ferroviaris" han aturat a l'estació d'Hospital Clínic "un tren escombra que porta els treballadors de la companyia" un cop s'acaba el servei, ja que els divendres el metro funciona fins a les dues de la matinada. Els empleats que anaven a l'interior del comboi han avisat als Mossos d'Esquadra però els agents no han pogut identificar els autors de les pintades, que han fugit per les vies en direcció a Entença. TMB ha detallat que en aquesta ocasió els grafiters no han agredit els treballadors de la companyia, com sí que ha passat en altres ocasions. L'empresa ha explicat que farà un informe dels danys que han provocat i que valorarà si cal denunciar o no l'incident a la policia catalana.

Comentaris
A. B.
S'ha de ser desgraciat per no tenir res millor a fer a la vida.
Nicolau
No se que espera l'Ajuntafems a posar ordre al metro.
Llaços grocs
No es pitxor això que posar llços grocs? Això és fer malbé un propietat i amb els llaços només s'ofen qui vol sentir-se.
Rosi
Aquest fill de puta embruta parets, els aurien de fotra a la preso 25 anys, on son els de la gestapo espaÑola?, a no, esclar, tenen feina a arrancar llaços grocs i perseguir cantans.
Serafi Bandarra i Grataconys
Ma dura i sense contemplacions am aquesta gent,sembla que tinguin por de fer.
crisol
El manteniment i neteja implica pujar preus pels usuaris i el poble en general. Si no embrutéssim tot aniria millor. Els gra fiters són una colla de brètols incivilitzats. Haurien de ser empresonats
Carles Viñals Casado
"Els empleats han avisat els Mossos (...) que no han pogut identificar els autors (...) que han fugit per les víes." (Felicitacions, Mossos, per la vostra eficiència) "En aquesta ocasió el grafiters no han agredit els empleats." (Moltes gràcies, magnànims grafiters !) "L'empresa valorarà si cal o no denunciar-ho a la policía catalana" L'opinió dels barcelonins és que TMB s'estalviï la feina; el resultat serà el mateix. Total, ja hi som nosaltres per pagar el que calgui...
Carles Viñals Casado
A crisol: Són probablement quelcom més que uns brètols incivilitzats, si jutgem per: A) La sistemàtica impunitat de què gaudeixen. Identificats ? Amb seguretat que ho estàn tots o gairebé. Quants n'hi ha de detinguts, investigats, jutjats i empresonats ? B) Pel que fa a la seva adscripció ideològica, on situaríes uns grups organitzats que no s'estàn d'intimidar i, arribat el cas, agredir físicament passatgers o empleats ? Tant costa de sumar 2 + 2 ?
edu
Sempre he cregut que si no s'acaba amb aquets bàndols, és perquè no es vol. Qui hi posin els mitjans que facin falta. D'el cost no en parlem ja que pujen els impostos sempre que volen. Al menys amb això, si ho fessin be, serien justificats
Carles Viñals Casado
A Serafí Bandarra i Grataconys: No és que sembli que "tenen por de fer": És que els Mossos eren manats fa un any pel Sr.Trapero, amb un 40% de compromesos amb aquest país i un 60% fidels al país veí. De l'1-O ençà, aquests últims deuen ser ja un 80%, comandats per vés a saber quí, fidel a qui tú i jo sabem. El 20% restant, que amb molt de gust se les hauría amb aquesta gentola no poden fer gaire cosa. Formem part d' Ñ, i Ñ és això... entre d'altres coses.
Pitxolí
«...els autors de les pintades, que han fugit per les vies en direcció a Entença» Si han fugit per les vies cap a Entença em sembla que se'ls hauria de poder capturar, si es volgués fer-ho de debò (com es faria, p. ex., si haguessin fet esclatar una bomba). S'avisa on correspongui perquè uns policies avancin des d'Entença cap als delinqüents mentre uns altres policies van darrere dels delinqüents des d'Hospital Clínic. Tot això dels grafiters passa perquè es vol permetre que passi.
caesar
Colau, contigo empezó todo , o , la cagaste Burt Lancaster....

envia el comentari