El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fuig després d’un atropellament mortal a tocar d’una discoteca de Cerdanyola
  • CA

De res ha servit fer-se l’escàpol. Els Mossos de la Regió Policial Metropolitana Nord han pogut capturar el pressumpte autor d’un atropellament mortal registrat aquest matida a Cerdanyola del Vallès. Segons ha explicat la policia catalana han rebut l’avís de la Policia Local a 2/4 de 5 d’aquesta matinada en relació a una persona greument ferida per un atropellament a la via pública en una zona d’oci nocturn.

El presumpte autor de l’atropellament hauria fugit amb el seu vehicle. El Sistema d’Emergències Mèdiques s’han adreçat al lloc, han atès la víctima i l’han traslladat en estat greu a l’hospital.

Immediatament, s’ha iniciat una recerca per part d’una patrulla de Mossos d’esquadra de la comissaria de Cerdanyola del Vallès que ha permès la localització del vehicle que ha efectuat l’atropellament i els agents han detingut el conductor. Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa