Festa il·legal en una masia del Berguedà, amb 105 denunciats

Els Mossos també han detingut dues persones per tràfic de drogues en aquesta celebració

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una festa il·legal en una masia del Berguedà i han denunciat un total de 105 persones. L’actuació policial va començar a les 23.00 hores de la nit d’ahir dissabte i ha finalitzat de matinada en una masia aïllada dins el terme municipal de Viver i Serrateix. El centenar llarg de persones han estat denunciades per diversos incompliments de les mesures contra la covid-19 i de les restriccions de mobilitat. A banda, els Mossos han detingut dues persones per tràfic de drogues en aquesta mateixa celebració. Ahir dissabte, la policia catalana també va denunciar els 15 participants d’una festa il·legal en un apartament de Barcelona per incomplir les mesures contra la covid-19.

Comentaris

  ciutadà 19/04/2021 7:24 am
  El personal comença a estar-ne fins als pebrots de confinaments, tocs de queda i altres bajanades que de res o de ben poc serveixen. Al capdavall, morir per orior, val més fer-ho després de passar-s'ho bé que de fàstic en un racó.
   ciutadà responsable 19/04/2021 9:56 am
   Ves a madrid
  Joan Escup Fel 18/04/2021 7:12 pm
  Ole, ole!!! Que duri la festa!!! No tant denunciar i sancionar. Amb això les forces d'ordre public i les autoritats d'interior no s'hi han de posar. La pandèmia és estrictament qüestió de salut publica. Evidentment la pandèmia exiteix però, amb denúnies i sancions no es combat.

Nou comentari