Un ferri topa lleument amb un creuer mentre feia maniobres d'atracament al Port de Barcelona

L'incident no ha causat danys personals ni ha afectat l'operativa d'entrada i sortida de la resta de vaixells
Port de Barcelona
Port de Barcelona | EUROPA PRESS

El ferri 'Majestic', de la companyia Grandi Navi Veloci, ha topat lleument aquest divendres al migdia amb el creuer 'Viking Star', amarrat a la Terminal B, segons han confirmat fonts del Port de Barcelona. Els fets s'han produït per motius que es desconeixen al voltant de les dues del migdia quan el ferri arribava a la capital catalana i ha iniciat les maniobres per atracar al Moll de Ponent. El primer, de bandera italiana, cobreix la ruta Barcelona Gènova, mentre que el segon és un creuer de bandera noruega de la companyia Viking Cruises. La topada no ha causat danys personals tot i que a primera hora de la tarda s'estaven avaluant els possibles desperfectes materials. En qualsevol cas, s'espera que siguin lleus, segons fonts del Port de Barcelona. L'incident no ha provocat problemes en l'entrada i sortida de la resta de creuers i mercants.

Comentaris
Baume
Aquet ferri, no era on si estaven les persones que van posar ordre a BCN per lo del 1-O? Si no ho es, segurament en deu ser un altre, de la mateixa companyia, aneu amb compta amb si es que agafeu algun de aquest vaixells per fer creuers, per que dona la sensació amb aquest accident que algun s`ha trobat un tricorni, i això com es pot veure acostuma a donar mala sort.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
JO CREC QUE LA MALA SORT DEL PORT DE BARCELONA .Es queda " PEQUEÑO " Per els MOLTS VEIXELLS FERRIS Que arriben al PORT DE BARCELONA Aquesta es la altra trista realitat ARA ELS VEIXELLS Son molt més grans DE Cuan esba fer EL PORT DE BARCELONA .EL PORT A DE CREIXER sa de fer més GRAN Per que i poguin cabra molts més Grans VEIXELLS Ferris .EL FUTUR I PROGRES Porta aixo CAL FER MOLT MÉS GRAN EL PORT Per compatir amb altres Paisos SER EL PORT MILLOR DE TOTS

envia el comentari