El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una família, desolada: “Li ha sortit barat matar els meus pares”
  • CA

La família d’una parella de Badalona que va morir envestida per un conductor begut i drogat i ha criticat la pena de gairebé sis anys de presó que li ha imposat el jutge. “Estem molt enfadats. Al final li ha sortit molt barat matar els meus pares”, ha criticat la Carola, la filla gran del matrimoni. Els advocats de la família han anunciat que recorreran la sentència perquè creuen que és injusta i demanen un mínim de vuit anys de condemna.

Els fills de la parella morta creuen que “no s’ha fet justícia” i reclamen que s’incrementi la pena de presó, ja que consideren que ha estat “més un premi que una condemna” i demanen que es reformi la llei perquè no es repeteixin casos com el seu. De fet, diferents associacions que treballen amb aquesta mena d’accidents han impulsat una campanya de recollida de signatures per aconseguir-ho.

Els fets va tenir lloc el 6 de març del 2020, quan un home que anava begut, drogat i tenia el carnet de conduir caducat va xocar contra una moto quan fugia de la policia. Després de l’accident, el conductor va fugir “sabent que havia estat greu”, segons la sentència, però els Mossos d’Esquadra el van acabar detenint. La sentència el condemna a 5 anys i 9 mesos de presó per conducció temerària, els dos homicidis per imprudència greu i un delicte de lesions.

Per primera vegada, la sentència també castiga l’abandonament del lloc de l’accident, un delicte afegit a l’última reforma del Codi Penal, tot i que només ho fa en greu de temptativa perquè la policia el va detenir a 90 metres del lloc on es va produir l’accident. L’advocat de la família, Javier Benito, ha assegurat que el conductor era “conscient” del que havia fet perquè va fugir malgrat saber que l’accident havia estat greu i ha anunciat que recorreran la decisió.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: PUTASPANYA a gener 24, 2022 | 22:06
    PUTASPANYA gener 24, 2022 | 22:06
    A aquest criminal li cauen menys anys que als independentistes. Així funciona aquest país de merda.
  2. Icona del comentari de: Observador a gener 25, 2022 | 07:33
    Observador gener 25, 2022 | 07:33
    Ja podeu veure que a Espanya es considera molt mes greu penjar un llaç grog al balcó que atropellar mortalment una persona.
    • Icona del comentari de: Jo encara diria més a gener 25, 2022 | 10:26
      Jo encara diria més gener 25, 2022 | 10:26
      atropellar mortalment DOS persones

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa