Explosió d’una bombona d’anhídrid carbònic a l’Eixample a Barcelona sense causar ferits

Sembla ser que ha estat manipulada per un indigent que posteriorment l'ha llençat a sota d'un vehicle i s'ha absentat, segons l'Ajuntament

Una bombona que subministra gas d anhídrid carbònic a les begudes als establiments de restauració ha explotat al carrer a l’Eixample a Barcelona. Segons han explicat fonts de l’Ajuntament de la capital catalana, l’explosió s’ha produït al voltant d’un quart de deu del matí a la cruïlla entre els carrers Indústria i Padilla on sembla que la bombona d’anhídrid carbònic, que no és tòxic en espais públics, ha estat manipulada per un indigent que posteriorment l’ha llençat a sota d’un vehicle i s’ha absentat del lloc. L’impacte al vehicle ha provocat una fuita de benzina en aquest.

 

L’explosió no ha causat ferits però ha provocat danys a vehicles i elements de la via pública. Fins al lloc s’hi ha desplaçat els Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana, que ha tallat el carrer Indústria a l’alçada de Lepant i Còrsega amb el carrer Padilla. Els bombers han retirat la bombona de sota el vehicle i han fet el cobriment d’escuma perquè la benzina no prengui el vehicle. Una grua es desplaçarà al lloc per retirar el cotxe i així poder netejar la via.

Nou comentari