El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’estrany robatori de 200.000 test d’antígens en un magatzem de Badalona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen un robatori molt estrany en un magatzem de Badalona, on una banda de lladres ha sostret més de 200.000 test d’antígens valorats en més de mig de milió d’euros. Segons ha avançat la Vanguardia i han confirmat fonts de la policia catalana, el robatori es va produir el passat 31 de desembre, només un dia després que el carregament arribés de la Xina, on es produeix bona part del material sanitari que es consumeix a Europa.

Segons les primeres informacions, hi ha moltes coses que no encaixen. Els lladres haurien arribat al magatzem al matí i van ser-hi durant diverses hores, tot i que sabien perfectament què buscaven: unes 500 caixes amb més de 200.000 test d’antígens. No consta que s’enduguessin res més tot i que hi havia molt més material a la nau. Els delinqüents van fugir en una furgoneta de l’empresa que tenia les claus posades.

L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra a Badalona, que s’encarrega del cas, ha pogut reconstruir els passos dels lladres gràcies a les càmeres de seguretat de la nau del costat, ja que el magatzem de l’empresa assaltada no tenia alarma ni sistema de videovigilància. Gràcies a això els investigadors han pogut establir una cronologia precisa del robatori.

Robatori a Osona

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 37 anys de Sant Quirze de Besora i dos menors per robar una casa al poble de Montesquiu, a Osona. Havien robat instruments musicals, objectes de valor i queviures valorats en més de 2.500 euros. Abans de marxar, van deixar el gas obert amb la intenció de provocar un incendi o una explosió que els permetés esborrar el seu rastre. La policia catalana els va enxampar després de localitzar diverses guitarres robades en una casa de compravenda d’objectes de segona mà i van muntar un dispositiu per detenir-los.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa