Un error porta la policia a descobrir una orgia de setanta persones

Un avís va conduir la Policia Local de Lliçà d’Amunt a descobrir, per error, la celebració d’una orgia en una casa de la localitat, en la qual hi havia més de setanta persones. Dues persones que volien participar a la festa es van equivocar d’immoble i un veí va alertar la policia que dos desconeguts intentaven entrar al seu habitatge.

Quan una patrulla s’hi va presentar i van identificar els sospitosos, aquests els van explicar que anaven a una altra casa, en la qual se celebrava una festa, i que s’havien equivocat de lloc. En estar en vigor les restriccions d’aforament i la prohibició de festes pel toc de queda, els agents van anar fins a aquesta casa i es van trobar amb una celebració d’entre 50 i 70 persones. A dalt, al segon pis de l’habitatge, hi havia dues persones “practicant sexe”, segons l’informe policial.

En el text, a més, s’assenyala que eren “tots americans, amb prostitutes”, que haurien llogat la casa per a donar la benvinguda al 2022, sabent la propietària de l’immoble quin tipus de festa s’hi anava a celebrar.

La policia local va obrir acta dels nombrosos incompliments de les mesures sanitàries acordades per la Generalitat i van passar informe al Departament d’Interior, que ha de tramitar un expedient sancionador en cas que estimi que efectivament hi ha incompliment de les normatives vigents per a evitar la propagació de la Covid.

Comentaris

  Torneu a P3 Gener 02, 2022 | 10:29
  Hi havia una parella practicant sexe i l'anomeneu orgia? Quin concepte d'orgia té aquest diari?
   Al de P0 Gener 03, 2022 | 11:37
   El concepte del diari no el sabem, però el teu de poca-solta el denotes directament. Si vols criticar una cosa mou-te i fes-ne recerca, però, fer-ho per una curta descripció denota la teva estupidesa, si eren més de 50 persones "turistes" i havien contractat prostitutes, per a què creus que ho havien fet ? Per a fer-los de guies espirituals ? A més saps com era el context, saps que sabia i havia permès la propietària de l'apartament, habitatge o local ? Coneixes el "material" que hi havia...? A més si encara hi arribaven "convidats" potser encara no havia començat l'activitat principal, no ? Sempre n'hi ha que no poden esperar... com tu que no pots esperar a reflexionar una mica abans de vomitar un comentari.
  Aigualit Gener 02, 2022 | 20:28
  Era en Rufi donant-li al mossén Junqui?
   . Gener 03, 2022 | 12:07
   Aquest comentari retrata el nivell intel·lectual i mental de qui l'ha pensat, el cervell que l'ha processat i redactat. Diu molt d'ell. Sens dubte és de l'escola del "Dotó"...

Nou comentari