El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enxampats amb la caixa registradora a collibè després de robar una perruqueria
  • CA

Portar al damunt la prova del delicte. I, a més, de manera ostentosa. Això podria ser la definició de la detenció que van practicar els Mossos ahir a la nit a Mataró. En concret, de cinc joves i una menor, acusats d’haver robat una perruqueria a Sant Vicenç de Montalt. Segons ha explicat la policia eren les dotze de la nit quan van rebre l’avís d’un robatori que van constatar minuts després.

 

Paral·lelament, una dotació del SEM que treballava per la zona esva acostar a comissaria per informar d’una estampa tan curiosa com estranya. Havíen vist un grup de joves corrent pel carrer, carregats amb una pota de cabra i traginant a collibé una caixa registradora de notables dimensions. Els joves es van enfilar en un vehicle i van marxar amb el peu a la xapa.

 

Poc va durar-los l’alegria. El dispositiu dels Mossos els va enxampar mitja hora després. De fet, es van descobrir els mateixos lladregots que en veure una patrulla dels Mossos van començar a fer maniobres sobtades d’escàpol pel polígon industrial de Mata-Rocafonda. Finalment van ser aturats i hi van trobar els cinc joves, d’entre 18 i 28 anys, de nacionalitat marroquina i una menor de nacionalitat espanyola. Dins del vehicle els agents van trobar una pota de cabra, guants, un tornavís i els joves duien a sobre una gran quantitat de diners. Els cinc joves passaran a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró en les hores vinents i la noia menor d’edat ha passat a disposició de fiscalia de menors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa