El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Entren a robar en una casa i apallissen el propietari a cops de puny
  • CA

En poques hores els Mossos van poder detenir els sospitosos. Un cas de robatori al que s’hi afegeix una agressió gratuïta per part dels lladres. Segons ha explicat la policia catalana, cap a les onze de la nit del passat divendres, dos homes van assaltar una casa ubicada a l’avinguda Salòria de la Seu d’Urgell. Rebut l’avís, els Mossos s’hi van personar i van trobar la víctima amb la cara feta un mapa dels cops que presentava.

L’agredit va explicar als agents que que uns individus havien entrat al seu domicili i, després d’amenaçar-lo i d’agredir-lo amb cops de puny, li van regirar el pis i li van sostreure alguns objectes. Els Mossos i la policia local de la capital de l’Alt Urgell, descripció a la mà van començar a fer rondes i, cap a les dues de la nit, van localitzar molt a prop del lloc dels fets dos sospitosos que coincidien amb la descripció.

En el moment de la identificació, una de les persones va mostrar una actitud violenta i va agredir als agents. De fet, va ser detinguda per resistència i atemptat als agents de l’autoritat. L’altre identificat, després de constatar que era un dels autors del robatori violent del carrer Saloria, també va ser detingut com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació i lesions. L’endemà, a les tres de la tarda,agents de la Unitat d’Investigació que s’havien fet càrrec de les perquisicions, van localitzar i detenir, al carrer Monturull, el segon implicat en el robatori.

El detingut per atemptat als agents de l’autoritat, colombià de 25 anys i veí de la Seu, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria, amb la obligació de presentar-se davant del jutge quan siguin requerit. Els altres dos detinguts, tots dos amb antecedents, tenen 25 i 28 anys, de nacionalitat colombiana i nacionalitat marroquina, i veïns de la Seu d’Urgell i Bellver de Cerdanya. Se’ls acusa de presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació van passar ahir diumenge a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell, que va decretar l’ingrés a presó dels dos detinguts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa