Entra a robar tres cops en un mateix establiment a Vic i amenaça amb una pistola simulada

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions

Els Mossos d’Esquadra han detingut un noi de 21 anys i veí de Santa Eugènia de Berga (Osona) com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força i un delicte de robatori amb violència en un mateix establiment de Vic. Els primers dos robatoris van tenir lloc entre el juliol i l’agost amb el mateix ‘modus operandi’: els autors van trencar un vidre i van forçar la porta principal per accedir a l’interior. El tercer robatori amb violència va passar el 9 de setembre al voltant de les nou del vespre. Aprofitant la sortida de l’últim client, els lladres, tapats amb passamuntanyes, van entrar a l’establiment i van amenaçar el propietari amb una arma de foc simulada.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. El primer fet es va produir el 19 de juliol, pels volts de les 3 de la matinada. La central d’alarmes va avisar el propietari de l’establiment que quatre individus havien accedit a l’interior. Els lladres es van emportar diners en efectiu i substàncies vegetals que tenen a la venda.

El segon fet va ser el 25 d’agost, cap a les 6.30 hores. Novament la central d’alarmes va avisar el propietari que algú havia entrar a l’establiment. En aquesta ocasió els lladres es van endur estris que van ser localitzats al local del costat i retornats al propietari.

El 9 de setembre, pels volts de les 21.00 hores es va produir un robatori amb violència i intimidació al mateix establiment. Aprofitant la sortida de l’últim client, els lladres, tapats amb passamuntanyes, van entrar al local i van amenaçar el propietari amb una arma de foc, que va resultar ser simulada. En aquesta ocasió els lladres van sostreure diners en efectiu i 50 grams de cabdells de marihuana.

La investigació va concloure que en els tres casos es tractava dels mateixos autors. Després de diverses indagacions els Mossos van detenir, el 10 de gener a Folgueroles (Osona) un dels presumptes autors. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. El detingut va passar l’11 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

Nou comentari