Encocat, fumat i 8 kilòmetres contra direcció per l’A2

Els Mossos enxampen el malfactor a les dues de la matinada

Gairebé tot el codi penal dels delictes de trànsit en un sol comportament. Els Mossos de Trànsit de la Metro Sud van enxampar a les dues de la matinada de dissabte passat, un home que circul·lava contra direcció per l’A2, fumat de maria i encocat. L’home té 52 anys i és de nacionalitat espanyola. 

Segons ha explicat la policia catalana, van rebre diversos avisos d’un conductor kamikaze a l’alçada de Martorell. Fins i tot, un agent fora de servei se’l va topar i va haver de maniobrar de manera brusca per tal de no topar. L’agent, que va alertar de la situació, va fer un canvi de sentit a la sortida més propera i pels carrils correctes, en sentit Barcelona, es va posar en paral·lel al vehicle infractor, fent-li senyals intentant que s’aturés, però el conductor va continuar circulant més de 8 quilòmetres en sentit contrari. Finalment agents de trànsit el van aturar a Castellbisbal.

El conductor del vehicle va donar negatiu en la prova de detecció d’alcohol i positiu en drogues, concretament en tetrahidrocannabinol (THC), el component psicoactiu de la marihuana, cocaïna i opiacis. Així mateix, en el moment de la infracció, plovia de forma intensa, incrementant el perill d’accident per la manca de visibilitat. Finalment, l’infractor va ser denunciat penalment i en els propers dies serà citat pel jutjat de Rubí per un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària i per conduir sota els efectes de les drogues.

Comentaris

  Independència 02/12/2020 1:18 pm
  Ésser un dels països amb més tràfic i consum de drogues no du enlloc, ans al contrari, és un perill i una vergonya públics. Menys marques Barcelona i més sentit comú i més pensar amb les persones.
  Gonzalo 02/12/2020 3:43 pm
  Desde que lo echaron de la presidència, el pobre chis-torra ha quedado en nada....
  Resposta a l'usuari Gonzalot 02/12/2020 5:10 pm
  Ets un carallot de merda, si aquesta és la mena "d'arguments" que tens per a defensa la indefensable Espanya, nosaltres tenim un motiu més per a aconseguir la independència política respecte d'Espanya.

Nou comentari