Els Mossos neutralitzen un home atrinxerat en un hotel amb una dona com a ostatge

El detingut acumulava 34 antecedents

Els Mossos d’Esquadra han neutralitzat aquest dimecres un home que s’havia atrinxerat a l’hotel Utopía de Sitges. Segons ha avançat La Vanguardia i ha pogut confirmar El Món, l’individu s’ha tancat en una habitació amb una dona com a ostatge i ha amenaçat amb matar-la a ella i a qualsevol persona que ho intentés evitar. La policia catalana ha activat els GEI (Grups Especials d’Intervenció) i han aconseguit entrar a l’habitació i neutralitzar i detenir l’home, que acumulava 34 antecedents.

A l’operatiu també hi ha participat la Unitat de Seguretat Ciutadana. L’home detingut és de nacionalitat espanyola, i, segons informen els Mossos, la dona segrestada anava amb el detingut. No es tractaria doncs d’una dona de l’hotel detinguda a l’atzar.

Comentaris

    A la justícia espanyola només té mà dura contra els llaaços grocs 14/04/2021 11:59 am
    La justícia espanyola va deixant amb llibertat amb càrrecs els delinqüents una vegada rere una altra, i amb això ells, els delinqüents, se senten emparats i cada vegada apugen un graó en la seva delinqüència, el fet d'avui s'hauria estalviat d'haver estat on havia d'estar; a la presó.

Nou comentari