Els Mossos continuen controlant els accessos a la ‘rave’ de Llinars del Vallès però no intervenen

La policia autonòmica no es planteja entrar a la nau abandonada i desallotjar els assistents, que diuen que volen continuar la festa fins dilluns

Els Mossos d’Esquadra mantenen el dispositiu muntat als accessos a ‘rave’ il·legal que té lloc a una nau de Llinars del Vallès (Vallès Oriental) coneguda com a ‘Bòbila’. La policia autonòmica està controlant l’accés a la festa i identifica les persones que en surten. Segons els Mossos a la zona hi ha més de 200 vehicles i s’han detectat moltes matrícules estrangeres. La policia assegura que continuarà actuant amb criteris d’oportunitat, congruència i proporcionalitat a l’hora tractar amb aquesta situació. Per això, considera que entrar dins la nau abandonada on s’està fent la ‘rave’ per desallotjar-ne els assistents podria tenir molts més efectes negatius que no pas positius. Per la seva banda, els participants a la festa afirmen que s’hi volen quedar i continuar-la fins dilluns.

Pla obert de diversos vehicles aparcats a tocar de la ‘rave’ de Llinars del Vallès. Imatge de l’1 de gener del 2021. (Horitzontal)

Molts dels vehicles estacionats a prop de la nau on té lloc la festa són furgonetes on s’hi pot dormir. El dispositiu, muntat juntament amb la Policia Local de Llinars del Vallès es va iniciar la nit de Cap d’Any. Segons ha explicat a l’ACN l’alcalde del municipi, Martí Pujol, fa dos anys ja hi va haver una festa d’aquestes característiques per Cap d’Any i l’any passat també es va intentar fer-ne una altra, per bé que en aquella ocasió va aconseguir evitar-se.

Nou comentari