Els gossos es van menjar els genitals de l’home trobat mort a casa seva

L'autòpsia revela que la víctima va morir ennuegada amb un tros de menjar

L’autòpsia ha confirmat que la mort de l’home trobat sense vida diumenge a casa seva amb els genitals amputats va ser accidental, i també ha aclarit el misteri dels testicles i el penis desaparegut. Segons un examen més a fons fet a la sala d’autòpsies i contràriament al que va dictaminar en un primer moment el forense de guàrdia, van ser els gossos de la víctima que se’ls van menjar, un cop l’amo va ser mort i davant la impossibilitat d’aconseguir un altre aliment.

L’home, de 69 anys, va ser trobat mort estès a terra i amb els pantalons abaixats. En la inspecció ocular sobre el terreny –sense estris ni li la llum adequada– el forense va concloure i informar els Mossos d’Esquadra que l’amputació no semblava feta pels gossos a mossegades, i va observar a més que els animals no tenien restes de sang a la boca. També li va semblar que el cos havia estat dipositat en el lloc on va ser trobat després de mort. Finalment, però, el forense que ha fet l’autòpsia ha descobert que l’home va morir ennuegat amb un tros de menjar i, amb una observació més detallada, ha considerat que l’amputació sí que va poder ser feta pels gossos a mossegades.

L’escena dels fets presentava un aspecte macabre, amb el cadàver a terra amb els pantalons abaixats –ara tot indica que els animals li van fer baixar, possiblement seguint l’olor que els devia guiar cap als genitals– i envoltat d’excrements dels gossos, que de la mateixa manera que s’havien quedat sense menjar també feia més d’un dia que no podien sortir de la casa per fer les seves necessitats.

Comentaris

  Guillem 07/01/2021 7:01 pm
  El que no diuen és quants dies feia que el gossos no menjaven.
  Anònim 07/01/2021 12:32 am
  Buff la ciència forense!! Molta imaginació i poca ciència...
  jordi 06/01/2021 8:05 pm
  No pot ser. A menys que aquesta persona tingues als gossos maltractats o amb problemes de convivencia. Lo dels excrements al voltant del cos es lo mes estrany, els gossos aguanten mes d' un dia i si ho fan ho fan lluny de l' amo.
  Anònim 06/01/2021 4:07 pm
  Absurd tot plegat. 24h i ja menjat cos humà. Els primers de l'historia . Firma una veterinaria
   Otro veterinario 06/01/2021 7:51 pm
   Totalmente de acuerdo. Los perros en 24 horas no tienen tanta necesidad de comer como para alimentarse de su mismo propietario.
  pepa pig 06/01/2021 7:27 am
  no s'ho creu ningú..".els gossos li fan baixar els pantalons". ves si no podin mossegar qualsevol altre part. .... i el forense....??¡¡
   Anònim 06/01/2021 10:19 pm
   Exacte, a menys que tingués uns gossos super inteligents, ja em direu com li van baixar els pantalons. Bueno potser mentre s'ennuegava s'estava fent una Pa*** oi? No fotem. Podien donar altres excuses i motis que fosin mes creibles....

Nou comentari