El vaixell que busca els cossos de Tomás Gimeno i la seva filla abandona la cerca

El responsable d'operacions del vaixell assegura que "un cos llastrat amb un cinturó de busseig podria desplaçar-se rodant", el que impossibilita trobar els cossos

L’autoritat judicial que investiga el cas de les nenes Anna i Olivia, assassinades pel seu pare a Tenerife, autoritzarà en els pròxims dies el cessament de les operacions de rastreig del vaixell oceanogràfic Ángeles Alvariño. El vaixell s’encarrega de la recerca dels cossos de l’home, Tomás Gimeno, i la seva filla Anna, iniciada fa un mes. Tant la instructora com el responsable d’operacions de l’embarcació han arribat a la conclusió que és “impossible” continuar amb el rastreig per les dificultats que planteja el terreny submarí.

La magistrada titular del Jutjat de Violència sobre la Dona numero dues de Santa Cruz de Tenerife, òrgan competent per a la recerca del cas ha pres aquest dimecres la decisió, després d’haver rebut un informe del responsable d’operacions del vaixell que qualifica de “completament inabordable” l’exploració a la zona. Els investigadors temen que, donades les corrents submarines, “no es pot assegurar que un cos llastrat amb un cinturó de busseig no es desplaçaria rodant podent arribar a un lloc no determinat i, per tant, fora de la capacitat de cerca de què disposem”.

Nou comentari