El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dos detinguts per una violació múltiple a una jove de 19 anys a Formentera
  • CA

La Guàrdia Civil ha detingut a Formentera a dos homes com a presumptes autors d’una agressió sexual contra una jove de 19 anys, en la qual també hauria participat un tercer agressor. Els arrestats, dos homes de nacionalitat marroquina de 32 i 37 anys, han estat traslladats a Eivissa i el dilluns passaran a disposició judicial, segons ha informat a Europa Press la Guàrdia Civil.

Els fets van tenir lloc a l’illa a finals de juliol, encara que la víctima va presentar la denúncia una setmana després, moment en el qual es va iniciar la recerca. El Consell de Formentera, en un comunicat, ha lamentat “profundament” els fets i ha rebutjat “de manera enèrgica” l’agressió. Des de la institució han incidit en què ni aquests delictes, ni cap agressió contra la dona, “poden tenir cabuda en una societat moderna i igualitària”. La institució ha agraït la labor de la Guàrdia Civil, recordant que hi ha un tercer presumpte autor dels fets -també marroquí- que està fora de l’illa.

El Consell ha expressat el seu suport a la víctima i ha destacat la seva valentia ja que, en denunciar, ha permès detenir a dues dels presumptes agressors. “Esperem que la Justícia actuï amb celeritat davant aquest fet tan greu”, ha puntualitzat el Consell, que ha assegurat que emprendrà les accions necessàries per a continuar sensibilitzant sobre la violència contra la dona.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a agost 21, 2021 | 18:46
    Vendetta agost 21, 2021 | 18:46
    Volem acollir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa