Dos detinguts per cultivar marihuana en un magatzem de Lleida

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns dos veïns de Lleida, de 47 i 42 anys i nacionalitat espanyola i vietnamita, respectivament, com a presumptes autor d’un delicte contra la salut pública i delicte de defraudació de fluid elèctric. La policia va obrir una investigació a principis de mes que ha permès al cos constatar l’existència d’una plantació d’interior de marihuana en una nau del carrer Miquel Cortiada de Lleida. Els Mossos ha registrat aquest dimarts el magatzem i han localitzat 150 plantes de marihuana i tota una instal·lació de làmpades, transformadors, ventiladors, extractors i filtres de carbó actiu per cultivar-ne fins a 250. A més, ha constatat que tot funcionava gràcies a una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica.La policia va obrir una investigació a principis de desembre en tenir coneixement que en un magatzem del carrer Miquel Cortiada de la capital del Segirà podria haver-hi una plantació d’interior de marihuana. El Mossos van trobar indicis que confirmarien les sospites ja que, de l’interior del magatzem, sortia una forta olor a cànnabis i s’escoltaven sorolls d’aparells elèctrics en funcionament continuat. Davant les evidències des de mitjans de desembre van establir un dispositiu de vigilància per identificar els responsables.

Aquest dilluns, els Mossos van muntar un dispositiu amb el qual va detenir els dos responsables de la plantació, just quan accedien al magatzem. La policia ha registrat aquest dimarts la nau i ha localitzat 150 plantes de marihuana i tota una instal·lació preparada per cultivar-ne 250 en total. A més, ha constatat que tot funcionava gràcies a una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Els detinguts, dels quals l’home de nacionalitat espanyola té antecedents, passaran dijous a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Nou comentari