El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dos detinguts a Manresa per colpejar i tirar a terra una persona gran per robar-li una cadena d’or
  • CA

La Policia Local de Manresa ha detingut un noi de 19 anys i un menor de 16 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència. Va passar el 23 de juliol quan una patrulla del cos va observar dos joves al passeig de Pere III que coincidien amb la descripció relacionada amb els autors d’un robatori amb violència que s’havia produït unes hores abans.

Dos joves havien colpejat i llençat a terra un home gran per intentar arrancar-li una cadena d’or del coll. Amb l’estrebada, van poder-se’n endur només una part. Segons informa el cos, quan els agents van intentar identificar-los, aquells no van col·laborar i “fins i tot es van posar agressius”.

Els dos nois van acabar detinguts per resistència i desobediència a l’autoritat. Van ser traslladats a dependències policials i allà van constatar que un d’ells duia a sota la roba una bossa amb dotze peces d’or (cadenes, arrecades, polseres i anells entre d’altres). Uns objectes que, segons la policia, podrien estar relacionades amb diversos delictes pendents de resoldre. Els Mossos d’Esquadra continuen amb la investigació per esbrinar-ne la procedència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa