El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
IMATGES | Una dona troba un dit a la seva hamburguesa i es fa viral
  • CA

El cas de la dona que va trobar un dit humà a l’hamburguesa que degustava a un restaurant bolivià aquest diumenge ha donat la volta al món. La dona va denunciar la seva troballa el passat diumenge a través de les xarxes socials, on va compartir imatges de l’hamburguesa i de la sorpresa que s’hi va trobar dins. El missatge de seguida es va fer viral i malgrat que l’incident va ocòrrer a Bolívia, ja ha arribat a tot el món.

El cas del dit, que pertanyia a un dels empleats de l’establiment d’hamburgueses, ha acabat derivant en una investigació governamental per atemptat contra la salut pública. Aquesta investigació apunta que un dels treballadors encarregats de picar la carn que després arriba als diferents restaurants de la cadena va patir un accident mentre apagava la màquina i aquesta li va tallar dos dits. Un d’ells va caure entre la carn i se li havia perdut la pista, fins que ha aparegut a l’hamburguesa d’aquesta dona. El treballador va marxar directament a l’hospital perquè intentessin reimplantar-li el dit que sí que s’havia trobat.

El propietari del restaurant en qüestió defensa que tota la carn que estava preparant l’empleat en el moment de l’accident, entre 45 i 80 kg, va ser retirada de circulació. Les autoritats, però, investiguen què va passar per què el dit acabés apareixent a l’hamburguesa d’una clienta dos dies després de l’accident del treballador.

Per defensar-se de les dures crítiques que han rebut i de la mala reputació que els ha generat aquest greu accident, el restaurant va emetre un comunicat urgent on assegurava que sempre han treballat “seguint estrictament tota la normativa de salut i seguretat alimentària” i que durant els 21 anys que porta obert mai han tingut cap accident. Per això, qualifica la troballa del dit d'”incident fortuit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa