Una dona denuncia que l'han agredit per dur un llaç groc a Barcelona

L'agressor l'hauria ha atacat per darrere, segons ha explicat a través de les xarxes socials

Una dona ha denunciat aquest dimarts haver estat agredida a la sortida de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), a Gràcia, per dur un llaç groc. La víctima ha difós a través del seu compte personal a Twitter fotografies on es veuen senyals de l’agressió al coll. Segons la seva versió, l’agressor “ha vingut pel darrere. La dona ha dit sentir-se en “estat de xoc” i ha mostrat la seva “màxima impotència”. També ha assegurat que l’agressió “dol física i moralment”.

 


te>

 

La denúncia ha obtingut el ressò del president català a l’exili, Carles Puigdemont, que ha denunciat “la impunitat amb què actuen els violents unionistes” i ha expressat que aquesta situació “hauria d'acabar” perquè “no és ni normal ni tolerable”. Per això mateix, ha afegit, “calen mesures urgents per protegir la llibertat dels ciutadans”.
Comentaris
Albert
I mentrestant el peix bullit baixantse els pantalons amb el sanchez si no ens defensem nosaltres i anem a per tota la purria espanyolista estem morts visca terra lliure i visca la republica catalana
TAQUICÀRDIA
D'altres estan sent agredits amb tàctiques més subtils que no deixen marca. L'Estat Espanyol TORTURA i EXTORSIONA ! ESPANYA ESTAT TERRORISTA !
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
Es atacada NO NOMES PER PORTAR EL LLAÇS GROC Si no per unaltra cosa PER SER DONA .. No es la primera DONA En ser atacada per el LLAÇS GROC En canvi no atacan HOMES Que tambe porten el LLAÇS GROC .No serviran de res las Reunions de TORRA y SÁNCHEZ Tot seguira igual pocs CANVIS Tindren si en tenin algun de importancia .PEDRO SANCHEZ TAMBE VA DEFENSAR POSAR EL 155 El va posar a RAJOY DE PRESIDENT .No cal esperar gran cosa ES MENYS DOLENT QUE RAJOY SI
Escola de simulació Marta Torrecilla
Apunta't secessionista. D'aquí surten fantàstics simuladors d'agressions. Semblarà que t'han agredit per la teva ideologia i tots els de l'olla et creuran. Possibilitats d'anar a TV3. Entrepà de choper garantit. Si ets dona digues que t'han tocat els pits. Si ha estat Josep Lluís Salvadó no ho diguis.
Ramon
O ells, els espanyols, o nosaltres, els catalans!!!
Júlia
Fins quan? ? Fan, ataquen, insulten i no pasa res?!! Em d'anar amb por perque portem un llaç, o no posarte res de color groc perque a la minima ha salten. Aleshores ja hi a prou!!
El que signa Albert
El teu comentari sembla més el d'un CNIeru que cobra a tant la línia de bajanades que no pas a un bon patriota català. Ho sento. Fes-t'ho mirar.
Joan
L'agressió fa mal. NO "dol"
Pep - Marresa
Aixo no te aturador !! serem independents !! Catalunya , Escocia, Quebec, i Corcega, seran els proxims Estats Europeus !!
tina_8
Que agredeixin homes con fan cada dia, és un mal menor, però que també ho facin amb una dona és intolerable. Sí, ja sé que teòricament és igual de greu, però el masclisme i el feminisme s'han unit per considerar que les "dones i nens primer" i els homes que els donguin.
Boxejador Català
Ja esta be, plantem cara als feixistes. Mossos actueu ja davant d'aquests feixistes ho algun dia serà massa tard...
Jacks
Son uns desgrsciats, per no dir coses mes gruxudes. Fins quant podrem aguantar aquesta impunitat dels provocadors ? Fins quant no farem fora aquets incendiaris del PP i Cs. ?
Albert
El cafre que diu que soc del cni no te ni idea de res soc independentista de tota la vida ai votat a erc solidaritat catalana i desde que es presenta la cup el meu vot es per la cup aixi que de lliçons de corruptes convergents poques
Ramon
No hem de fer front "als feixistes". Hem de fer front als espanyols. Però poc que podrem fer-los front, si ni tan sols gosem referir-nos-hi pel seu nom i recorrem a l'empar, l'aixopluc, la covardia política i llespanyolisme de facto de presentar-ho com una lluita contra "el feixisme".
Quan més aviat marxem, millor!
Aquests són els nostres veins espanyols, "bona" gent, se saben impunes i són molt valents actuant en grup contra dones, avis i gent que no és agressiva. Un llaç groc, que demana la llibertat d'uns presos, és per els feixistes una gran ofensa i amb l'ajut dels Colono's, l'Arrambades , PP, jutges, policies, actuen impunement
Siguem llestos, no ens deixem agredir ni físicament ni de paraula, per cada agressió d'un faxada, dos nostres.
S'ha acabat anar amb el lliri a la mà.
E.mol
Pues en lugar de lazo, vestiremos de Amarillo.Cuanto molesta el que sintamos empatía por nuestros políticos encarcelados .cantantes.Raperos.CDR......

envia el comentari