Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Divuit rodes de reconeixement envien a presó els detinguts per la violació grupal de Sant Jordi
  • CA

El jutjat d’instrucció número 1 de Santa Coloma de Gramenet ha decretat presó provisional per a la majoria dels detinguts per l’agressió sexual múltiple de Sant Jordi. Els fets van tenir lloc a Santa Coloma però els responsables van ser arrestats al districte de Nou Barris de Barcelona. Els homes detinguts, tots majors d’edat, han passat 18 rodes de reconeixement, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Les rodes de reconeixement han estat per a les dues víctimes denunciants i una testimoni dels fets, segons les mateixes fonts.

La jutgessa ha pres declaració als sis arrestats i, després de les rodes de reconeixement, ha enviat a presó provisional, comunicada i sense fiança, a cinc dels sis presumptes agressors. El sisè ha quedat en llibertat provisional amb les mesures cautelars de retirada de passaport, prohibició d’obtenir un de nou i veto a la sortida del país. Està acusat d’omissió del deure de denunciar un delicte.

A més, la jutgessa ha dictat sis ordres de protecció per a les víctimes, cosa que prohibeix als investigats d’incomunicació i allunyament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa