El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dispositiu per trobar un nen de 8 anys que ha desaparegut
  • CA

Un nen de 8 anys ha desaparegut al terme municipal de Torà, entre Llanera, a la Segarra, i Ardèvol, al Solsonès, segons ha informat aquesta tarda el Consell Comarcal del Solsonès. A través de Twitter, l’ens detalla que el menor s’ha perdut a la Casa Auró Natura i especifica que té una discapacitat.

Per ara, tretze dotacions terrestres de Bombers, així com dos helicòpters, agents dels Mossos d’Esquadra i rurals i altres voluntaris el busquen . De moment, l’alcalde de Torà, Magí Coscullola, ha informat que en un camp de la zona s’han vist unes petjades que podrien correspondre al nen. Si algú el localitza o té alguna pista, els bombers voluntaris de Pinós demanen trucar al 112 o contactar amb ells perquè aturin la cerca.

Troben el cos de l’avi desaparegut

Aquest mateix dilluns ha estat localitzat mort l’home de 94 anys que va desaparèixer el passat divendres a Santa Eulàlia de Puig-oriol, a Lluçà, Osona. El cos sense vida no hauria estat trobat pels serveis d’emergència, sinó per un voluntari, cap a dos quarts de deu d’aquest matí, a 1,5 quilòmetres del nord-est de la població, a tocar del pantà de Santa Eulàlia. Ja era el tercer dia de recerca d’aquest home. El dispositiu per trobar l’home va començar un cop es va avisar de la seva desaparició el divendres a la nit, i ha comptat amb diverses dotacions terrestres de Bombers, Grup d’Actuacions Especials (GRAE), el Grup Caní de Recerca (GRCR), el Grup Operatiu de Suport (GROS) -amb metge del SEM-, diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i voluntaris.

Aquest dilluns, en motiu de ser ja el tercer dia que es buscava l’home, s’havia decidit ampliar el radi de recerca i repassar punts ja rastrejats. El cos, malauradament, ha estat trobat cap a dos quarts de deu del matí per un grup de voluntaris. Els Bombers van rebre l’avís al voltant de les deu de la nit, després que l’home sortís a la tarda a fer un volt per la zona de Santa Eulàlia de Puig-oriol i no tornés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa