Se li dispara l’extintor que usa per robar i l’enxampen per les petjades

El sospitós ha estat detingut tres cops en una setmana per fets similars

La prova del delicte a les sabates. Així es pot descriure la detenció que va practicar aquest dilluns la Guàrdia Urbana de Vic. Segons ha informat la mateixa policia, a un quart d’una de la matinada, van rebre l’avís d’un veí que va veure com un individu trencava el vidre d’un bar del carrer Manlleu de la ciutat per accedir-hi. El veí també va poder informar que havia vist la mateixa figura fugint de l’interior amb alguna cosa a les mans.

 

Pocs minuts després es va personar una dotació de la Guàrdia Urbana i va poder constatar que la porta d’accés del local havia estat esberlada amb un extintor. De fet, la sotregada havia estat tan forta que s’havia disparat i havia quedat tot el local ple de pols blanc de l’extintor. Així mateix, havien quedat marcades les petjades amb la sola de les sabates del lladregot.

 

Una mitja hora després, una patrulla de vigilància per localitzar l’autor, va detectar un home que portava pols blanca per tota la roba i a les sabates. A mñes durant la identificacio van comprovar que la sola de les sabates, a més d’estar plenes de pols, el dibuix coincidia amb les petjades trobades a l’establiment. L’home, un veí de Tona de 48 anys, portava diners en efectiu que hauria sostret de la caixa registradora. Al sospitós se li van instruir diligències per un delicte de robatori amb força. El sospitós ha estat detingut tres cops en una setmana per fets similars.

Nou comentari