El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una discussió entre dos cunyats de Vic acaba amb detinguts i lesions
  • CA

El cunyat comença a ser una figura mítica de la constel·lació de l’humor costumista. Fins i tot, és una etiqueta de Twitter en referència als comentaris banals o populars de certs tuitares o líders d’opinió. Però la realitat, gairebé sempre, supera la ficció. És el cas de l’actuació de la Guàrdia Urbana de Vic que va haver de suar la cansalada per aturar una batussa entre dos cunyats que es va encetar per una discussio familiar. La baralla va acabar amb un lesionat per una ampolla de vidre al cap i un detingut. Cunyadisme elevat a la màxima potència.

Segons ha explicat la policia vigatana, cap a quarts de vuit del vespre, van rebre un avís del Servei d’Emergències Mèdiques. Els serveis mèdics no van veure gaire clara la situació i van advertir a la policia que havien estat requerits per una “baralla familiar” a l’avinguda Martí Genís de la capital d’Osona. Els agents s’hi van personar i per les declaracions dels testimonis, van entendre que tot la situació s’havia generat per una discussió entre cunyats que va pujar molt de to. Tant, fins al punt que un va agafar una ampolla de vidre i no va tenir més ocurrència que estampar-li al cap, trencant l’ampolla. L’agressió li va causar greus lesions.

La policia, en veure tot el panorama, va decidir separar els familiars i detenir l’agressor de l’ampolla, un home de 41 anys i veí de Vic. De fet, li van obrir diligències per violència domèstica i ara haurà de passar a disposició judicial. La baralla entre cunyats es va esperonar tant que els veïns es van espantar dels esgarips que sentien per l’esbroncada que protagonitzaven. Els cunyats de barallats i un veritable drama familiar a dos mesos de Nadal. De fet, ahir va ser un dia atrafegat per la Guàrdia Urbana de Vic que va detenir un home de 27 anys que portava suposada documentació i receptes més falses que una moneda de tres euros per manllevar receptes psicotròpiques de la farmàcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa