Detinguts tres seguidors radicals del Sant Andreu per agredir dos partidaris de Tabarnia

També hi ha altres quatre persones denunciades per participar en la trifulca
Mosso d'Esquadra
Mosso d'Esquadra | ARTUR RIBERA

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres tres membres d'un grup radical de seguidors de la Unió Esportiva Sant Andreu que el passat 4 de març al matí van agredir presumptament dues persones que portaven simbologia unionista i també els van robar un telèfon mòbil, segons fonts de la policia catalana. Segons els Mossos, les dues persones agredides van resultar ferides. Els fets es van produir al barri de Sant Andreu quan les víctimes, que formaven un grup de quatre persones, venien d'una manifestació convocada per la plataforma Tabàrnia. Els detinguts formen part del grup Desperdicis, un col·lectiu ultra de l'esquerra del Sant Andreu. Se'ls acusa dels delictes de lesions i robatori amb violència i intimidació amb l'agreujant del delicte d'odi i discriminació.


 

Així mateix, els agents han denunciat quatre persones més vinculades a aquest grup radical, dos homes i dues dones, per haver participat en la trifulca. En aquest cas, els denunciats se'ls acusa dels delictes de lesions i tracte degradant amb l'agreujant del delicte d'odi i discriminació.
Comentaris
"Els detinguts formen part del grup Desperdicis"
Conócete a ti mismo, como dijo el filósofo.
Manipulacions informatives "ElMon"
Es irrelevant que siguin seguidors del Sant Andreu. Lo que es clar es que es una agressio contra qui te una idea radicalment diferent de la dels independentisme. Es una nova agresió, feixiste contra qui pensa diferent. Ja tot el mon us ha vist el plumero. Contra les agresions: la Llei.
Simo. sas
Eso de Tabarnia es la careta para organizar a los grupos neonazis, extrema y taraos. Que no se atreven a dar la cara de lo que son. Entre otras cosas porque no lo saben: no se han leído un libro en su vida. Cuando no interesen los de C,s los mandarán a la m... si no lo han hecho ya.
Anton
I quan es al revés que passa ¿. La premsa calla quan els “ninots tabarnesos “ atonynan a qui porta un llaç groc. Això no es notícia .Fastic
Jaume Vives
Simplement , no u crec , aquesta gentussa no paren de mentir i ara els hem de creure, o sigui tot el que jo dic mentida i el que dius tu , veritat, no siguem tan innocents , estem parlant amb uns mentiders franquistes.

envia el comentari