Dos detinguts per robar 31 ordinadors en una escola de Santa Margarida de Montbui

Els lladres van entrar forçant una finestra i es van endur material valorat en 12.200 euros

Els Mossos han arrestat a dues persones per un presumpte robatori amb força en una escola de Santa Margarida de Montbui (Anoia). Els detinguts i haurien sostret 31 ordinadors portàtils i un panell interactiu, Segons explica el cos policial, en un comunicat, el robatori va tenir lloc el 27 de novembre al centre escolar. Els lladres van accedir forçant una finestra i es van endur diversos objectes, valorats en 12.200 euros. Arran d’aquests fets es va obrir una investigació, amb la col·laboració de la Policia Local de Santa Margarida de Montbui, que va permetre identificar els presumptes autors.

Els agents van esbrinar que el material robat el podrien amagar en un pis de Santa Margarida de Montbui. Per aquest motiu, el passat 4 de desembre es va muntar un dispositiu policial. Cap al migdia van veure els dos sospitosos sortint del pis amb una motxilla i marxaven en cotxe.

La policia va aturar el vehicle i a l’interior van localitzar part del material sostret a l’escola. Per aquest motiu, es va detenir els dos ocupants per la seva implicació en el robatori. A més, després de més gestions, van poder recuperar gran part del material sostret, que serà retornat a l’escola.

Nou comentari