El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detinguts per un atracament violent a un Burger King mentre es repartien el botí
  • CA

Poc els va durar l’alegria. Els dos atracadors d’un Burgen King ubicat a la N-340 al seu pas per Tarragona van ser detinguts al poc temps de perpetrar el robatori. Agents de l’Àrea Regional de Recursos  Operatius (ARRO) els van enxampar just quan es repartien el botí en un bar prop de la zona. 

Segons han explicat els Mossos, els fets es van registrar passades les 9 de la nit de dilluns. Dos homes van entrar a l’hamburgueseria. Van esperar pacientment a què marxés un client, i en un moviment sobtat van obligar la treballadora a obrir la caixa enregistradora. La van empentar violentament, van agafar els diners i un joc de claus de l’establiment. Finalment van fugir corrents pel polígon industrial Francolí.

Un altra treballadora, però, va avisar la policia just quan els lladres manllevaven els diners de la caixa. Les patrulles es van personar a l’establiment als pocs minuts poden informar-se de la descripció dels sospitosos. Poca estona després, agents de l’ARRO  van veure dos homes davant un bar del polígon que coincidien plenament amb la descripció facilitada per la víctima.  En identificar-los i escorcollar-los els agents els van trobar-los els diners sostrets, el joc de claus i van ser detinguts com a presumptes autors del robatori violent.

Els detinguts, amb diversos antecedents policials, tenen 42 i 32 anys, són veïns de Tarragona i amb nacionalitat espanyola i argentina. Tots dos van passar el dia següent a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar per ambdós la seva llibertat amb càrrecs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 2021 a gener 29, 2021 | 16:26
    2021 gener 29, 2021 | 16:26
    Ja, són ser al carrer un altre cop, "guanyant-se la vida" de la única manera que coneixen. Gràcies justícia espanyola!!
    • Icona del comentari de: Miquel a gener 30, 2021 | 07:48
      Miquel gener 30, 2021 | 07:48
      En llibertat. Perquè? I no es un problema de la justícia espanyola. És un problema de la justícia. Algú es creu que JxC , ERC o la Cup enduririen les lleis si asolisim la republica. Au va!! que son una colla de tietes tots 3 grups plegats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa