Detinguts a Gavà un advocat i el seu passant perquè el segon es feia passar pel primer

La documentació oficial havia estat manipulada substituint la foto d'un per la de l'altre i ho sabien tots dos

Els Mossos han detingut a Gavà un advocat i el seu passant ja que el segon es feia passar pel primer amb el coneixement d’ambdós. Els detinguts tenen 26 i 59 anys, són veïns de Vilanova i la Geltrú i se’ls acusa de falsedat documental, usurpació, d’identitat i intrusisme professional. Els fets van succeir el 16 de juliol quan un home es va personar a la comissaria de Mossos i es va acreditar com a advocat col·legiat per assistir un detingut. Els investigadors van malfiar-se de certs indicis i imprecisions que va cometre el suposat advocat i van tornar a comprovar la documentació oficial. Van descobrir llavors que, tot i ser autèntica, havia estat manipulada substituint la foto del titular real per la del que s’havia presentat a Gavà.

Quan finalment els investigadors can contrastar la documentació manipulada van acreditar l’engany i van detenir el fals advocat pels delictes de falsedat documental, usurpació d’identitat i intrusisme professional. L’endemà, el 17 de juliol, els investigadors van citar a la comissaria l’advocat suplantat, per a qui treballava el passant detingut. Davant dels diferents indicis que mostraven que l’advocat suplantat donava instruccions al passant per fer-se passar per ell i assistir a detinguts com a lletrat col·legiat, els investigadors també el van detenir pels mateixos delictes. Els detinguts seran citats en seu judicial quan l’autoritat judicial així ho requereixi.

 

La documentació oficial havia estat manipulada substituint la foto d’un per la de l’altre

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Gavà un advocat i el seu passant ja que el segon es feia passar pel primer amb el coneixement d’ambdós. Els detinguts tenen 26 i 59 anys, són de nacionalitat espanyola i veïns de Vilanova i la Geltrú i se’ls acusa dels delictes de falsedat documental, usurpació, d’identitat i intrusisme professional. Els fets van succeir el 16 de juliol quan un home es va personar a la comissaria de Mossos i es va acreditar com a advocat col·legiat per assistir legalment un detingut. Els investigadors van malfiar-se de certs indicis i imprecisions que va cometre el suposat advocat i van tornar a comprovar la documentació oficial. Van descobrir llavors que, tot i ser autèntica, havia estat manipulada substituint la foto del titular real per la del que s’havia presentat a Gavà.

Quan finalment els investigadors can contrastar la documentació manipulada van acreditar l’engany i van detenir el fals advocat pels delictes de falsedat documental, usurpació d’identitat i intrusisme professional.

L’endemà, el 17 de juliol, els investigadors van citar a la comissaria l’advocat suplantat, per a qui treballava el passant detingut. Davant dels diferents indicis que mostraven que l’advocat suplantat donava instruccions al passant per fer-se passar per ell i assistir a detinguts com a lletrat col·legiat, els investigadors també el van detenir pels mateixos delictes. Els detinguts seran citats en seu judicial quan l’autoritat judicial així ho requereixi.

Nou comentari