Detinguts dos homes que feien servir banyadors de dona per robar

La Policia Municipal els va enxampar amb el maleter ple d'alcohol però també oli, fuet i pernil dolç
Els productes presumptament robats pel grup detingut a Girona
Els productes presumptament robats pel grup detingut a Girona | ACN

La Policia Municipal de Girona ha detingut dos homes per robar a quatre supermercats de la ciutat. Duien a sota el jersei un banyador de dona posat a l'inrevés per poder amagar-se els productes entre els quals hi ha havia alcohol, però també aliments com fuet o llegums.

 

Els dos detinguts, de 18 i 28 anys, estan considerats autors dels diversos furts que en total sumen un valor de 491 euros. Els comerços afectats són supermercats ubicats a l'Eixample i la zona de Mas Gri de la ciutat. La Policia Municipal ha anunciat que estan investigant a una dona de 26 anys que anava també amb ells. La noia portava una bossa de mà folrada d'alumini per evitar la detecció d'alarmes.


La primera sospita la va aixecar un dels detinguts. L'home s'estava traient de sota el jersei tota una sèrie de productes i els posava a dins un vehicle estacionat al carrer de Sant Antoni Maria Claret de la ciutat. Els agents van demanar-li l'origen de tot allò que portava i, com que no els va donar cap resposta coherent, van demanar-li que s'identifiqués.

 

A l'interior del vehicle hi havia els altres dos implicats i la Policia Municipal va sospitar que es tractava d'un grup organitzat per a robar a comerços. Llavors van decidir escorcollar el vehicle i al seu interior hi havia tot de productes sense que els lladres poguessin aportar cap factura que n'acredités la compra. Al maleter hi havia xampú i begudes alcohòliques, però també fuets, oli, pots de llegums i paquets de pernil dolç envasat.


Després de regirar el vehicle, els agents van registrar als tres sospitosos. Als dos homes, els van trobar que sota la roba portaven posat un banyador de dona a l'inrevés que els hauria permès col·locar els productes robats mentre eren a l'establiment i no aixecar sospites. La noia, a més, portava una bossa de mà amb folre d'alumini per burlar les alarmes dels comerços.
Comentaris
Joan Girona
...s'estaven fent la panera de Nadal...
Benny
Felicitats, policia de Girona! Heu desarticulat una banda de pobres amb gana! Ja... L'alcohol...: Els qui furten per sobreviure s'emporten ampolles de licor perquè es pot vendre bé de preu i comprar molts kilos de menjar amb el que se'n treu.

envia el comentari