El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detingut un home per atropellar mortalment una vianant al Segrià
  • CA

 

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquest divendres al matí s’ha registrat un accident de trànsit al carrer Pau Casals, núm. 3 de Torres de Segre (Segrià), en zona urbana. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 9.21 h. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha atropellat a una vianant quan travessava el carrer per un pas de vianants. Com a conseqüència de l’impacte, ha mort la vianant, L.R.G. una dona de 89 anys i veïna de Torres de Segre.

 

Pel que fa al conductor del turisme, un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la mateixa població, els Mossos d’Esquadra informen que s’ha procedit a la seva detenció per un delicte d’homicidi per imprudència greu, atès que ha donat positiu a la prova de substàncies estupefaents. El detingut, el qual té antecedents, passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

 

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa