El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un camioner begut mata un vianant i en la fugida envesteix frontalment un cotxe
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge a la tarda un camioner de 39 anys que acabava de matar un vianant atropellant-lo en una avinguda urbana i que després ha fugit i ha xocat frontalment amb un cotxe en una rotonda, on ha envaït el sentit contrari de la circulació. La prova d’alcoholèmia ha revelat que anava begut, amb una taxa d’alcohol de 0,66 mg/l, que multiplica per quatre la permesa, que és de 0,15 mg/l per als camioners.

Segons fonts dels Mossos, se li atribueixen un delicte d’homicidi imprudent, un altre de conducció sota els efectes de l’alcohol, un de conducció temerària i un altre d’abandonament del lloc de l’accident.

Els fets s’han produït sobre les 18.10 hores a la Jonquera, a l’avinguda Canigó. Els Mossos han rebut un avís de la Policia Local, que els alertava que estaven amb el conductor d’un camió que havia atropellat mortalment un vianant.

Segons la Policia Local i els testimonis,  el camioner circulava temeràriament per l’avinguda i un cop ha atropellat el vianant ha intentat fugir del lloc. Posteriorment, s’ha incorporat en sentit contrari per una rotonda de l’N-II i ha provocat un accident amb una topada frontal amb un turisme, moment en què altres xofers que es trobaven allà l’han pogut retenir.

Pel que fa a aquest segon accident, ha causat tres ferits de caràcter lleu. A més, el camió ha impactat contra un fanal i un senyal de trànsit. El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El corb de la Rufina. a agost 02, 2021 | 01:27
    El corb de la Rufina. agost 02, 2021 | 01:27
    No passa res ! No es independentista !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa