El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detingut per robar a garatges comunitaris
  • CA

La Policia Local de Banyoles i els Mossos d’Esquadra han detingut un home per robar en garatges comunitaris al municipi. El detingut té 38 anys i és de nacionalitat marroquina. Els fets van passar el divendres a la matinada quan un veí va trucar a la policia després de veure dos encaputxats colpejant una porta d’un aparcament d’un bloc de pisos al carrer de Figuerola. Una patrulla conjunta dels dos cossos de seguretat va veure com dos homes sortien amb diversos objectes de dins d’un dels garatges que havien forçat. En veure’ls van intentar fugir corrent. La policia va aconseguir detenir-ne un d’ells. L’home ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. El detingut per aquests robatoris a garatges comunitaris és un noi de 19 anys de nacionalitat marroquina i amb múltiples antecedents per fets similars també a Banyoles.

Per altra banda, la Policia Local de Banyoles ha detingut un altre home per haver robat un telèfon mòbil al municipi. Els controls conjunts entre el cos local i els Mossos d’Esquadra per evitar robatoris amb força i altres infraccions van facilitar la captura del lladre. En paral·lel a la detenció del jove que ha comès robatoris a garatges aquest dimecres a la tarda la policia va aturar un vehicle sospitós i els agents van escorcollar i identificar el conductor. Els agents van trobar-li llavors un telèfon mòbil que constava al registre com a sostret en un robatori amb força a Palamós, al Baix Empordà.

A més, durant l’escorcoll que van realitzar al cotxe la policia va trobar eines que podrien ser susceptibles per cometre altres robatoris. Per això se’l va detenir i, posteriorment, van veure que havia donat una identitat falsa durant el control. Ara, a banda del robatori, té obertes diligències penals per haver conduït sense punts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa