Detingut per quatre robatoris amb arma de foc a Osona

S'hauria emportat uns 3.500 euros de botí

Els Mossos de la comissaria de Vic, Osona, van detenir el passat 6 de febrer un home, de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Manlleu, com a presumpte autor quatre robatoris amb violència i intimidació, per brandar una arma de foc. Segons la policia, el detingut hauria perpetrat els robatoris entre desembre i gener a diversos comerços de Manlleu, Roda de Ter i Vic.

 

El primer robatori es va produir el passat 21 de desembre, pels volts de les vuit del vespre, en un comerç de Roda de Ter. Dues persones amb la cara tapada van intimidar amb una arma de foc el treballador i li van sostreure 1.500 euros. El segon i tercer fet es va registrar el passat 20 i 22 de gener, entre les vuit i les nou del vespre, en una botiga d’alimentació de Manlleu i en una gasolinera de Vic. Igual que en el primer robatori van entrar dues persones amb la cara tapada, van amenaçar el treballador amb una arma de foc i es van endur els diners de la caixa enregistradora, en total uns 1.600 euros.

 

El darrer robatori va succeir el passat 28 de gener, a les nou del vespre, en un supermercat de Roda de Ter. En aquest cas els autors eren tres persones, dos d’ells van entrar a l’interior de l’establiment, van intimidar el treballador amb una arma de foc i li van sostreure uns 400 euros. Mentrestant una tercera persona estava a la porta d’entrada amb actitud vigilant.

 

Després de diverses indagacions, els investigadors van esbrinar que tots els robatoris eren perpetrats per les mateixes persones. El passat 6 de febrer van identificar i detenir a un dels presumptes autors a Manlleu. La investigació continua oberta per tal de localitzar i detenir els altres autors. El detingut va passar el dia 8 a disposició del jutjat d’instrucció ens funcions de guàrdia de Vic.

 

 

 

 

Nou comentari