El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detingut per contagiar 22 persones de Covid a la feina i al gimnàs
  • CA

Estava pendent dels resultats d’una PCR perquè tenia símptomes i una febre de 40 graus. Amb tot, va seguir fent vida normal i va anar a treballar i al gimnàs. Tot plegat, fent broma de la seva situació. I va acabar contagiant, presumptament, 22 persones, motiu pel qual la policia espanyola ha detingut aquest home de 40 anys a Manacor (Mallorca) per un delicte de lesions. Segons detalla la Policia Nacional a les xarxes socials, l’home va contagiar 8 persones de forma directa i 14 de forma indirecta, entre les quals tres nadons d’un any.

Segons alguns dels seus companys, l’home va anar a la feina, a Manacor, amb febre. La investigació va començar a finals de gener, quan la policia va conèixer l’existència d’un brot en un conegut establiment del municipi on presumptament hi havia un treballador amb Covid que ocultava la seva malaltia. L’home no hauria volgut marxar a casa tot i el temor expressat pels companys de contagiar-se. Sí que es va fer una PCR, però va tornar al seu gimnàs i a la feina just l’endemà sense fer quarantena. L’encarregat de l’empresa li va ordenar que se n’anés davant la sospita que tingués Covid, però va fer cas omís dels seu superior.

Segons expliquen, durant aquella jornada laboral s’hauria passejat per tot el local abaixant-se la mascareta i dient “us contagiaré a tots de coronavirus”. En acabar el torn se li va comunicar que era positiu. Cinc companys van donar positiu, i aquests van contagiar diversos familiars, entre els quals els nadons esmentats. Al gimnàs es van contagiar directament tres persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa