Detingut a Palamós un jove 32 anys per fer tocaments a una dona en una parada de bus

Els suposats abusos sexuals van tenir lloc de matinada i la víctima va poder alertar una patrulla poc després

La Policia Local de Palamós (Baix Empordà) ha detingut un jove de 32 anys per un delicte d’abús sexual. Els fets van tenir lloc aquest dijous cap a quarts de dues de la matinada. Una dona va aturar una patrulla que circulava per l’avinguda de Catalunya i els va explicar que un noi li havia fet tocaments. La víctima estava asseguda en una parada d’autobús quan el jove se li va apropar i la va començar a magrejar amb insistència. Segons ha avançat Ràdio Palamós, ella va poder desfer-se’n i va marxar corrents a demanar ajuda. Després de donar-los la descripció de l’agressor, els agents van fer recerca per la zona i van aconseguir detenir el sospitós.

La detenció va tenir lloc aquest dijous a la matinada. Cap a quarts de dues, una dona va aturar una patrulla que circulava per l’avinguda de Catalunya per demanar-los auxili. La dona, que té 37 anys, va explicar als agents que un individu havia abusat d’ella i li havia fet tocaments.

Segons el seu relat, ella estava asseguda a la parada d’autobús que hi ha al costat de l’edifici de Correus. Allà, un jove se li va acostar i es va posar al seu costat. Aleshores, l’individu va començar a fer-li tocaments amb força, fins que ella va poder desfer-se’n i marxar corrents. Amb aquestes referències, la Policia Local de Palamós va fer recerca per la zona i va poder localitzar el suposat agressor.

Nou comentari