Detingut ‘in fraganti’ mentre robava en una casa

En registrar l'home van observar que portava un rellotge, un anell amb unes inicials que no coincidien amb les seves i una targeta de plàstic

Els Mossos d’Esquadra van detenir el diumenge ‘in fraganti’ a un home de 29 anys mentre presumptament robava dins d’una casa a Figueres, segons han explicat en un comunicat. Els fets van passar el mateix diumenge, quan un ciutadà va veure unes persones amb actitud de vigilància en un carrer de la localitat, i, hores més tard, va alertar al telèfon 112 que una de les persones “saltava la tanca d’una casa”. Quan els Mossos van entrar, es van trobar a una persona asseguda en el sofà que assegurava ser a “la casa d’un amic que no es trobava allà”.

Els agents van comprovar que l’interior de l’immoble es trobava regirat, i en registrar a l’home, van observar que portava un rellotge, un anell amb unes inicials que no coincidien amb les seves i una targeta de plàstic “de les quals s’utilitzen per a obrir portes”. L’home, amb antecedents, va quedar detingut, i després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Nou comentari