El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detingut un directiu d’institut per abusos dins l’àmbit familiar
  • CA

Nova detenció per un cas d’abusos sexuals dins l’àmbit familiar. El cap d’estudis de l’Institut Alexandre de Riquer de Calaf (Anoia), va ser arrestat pels Mossos el passat 18 de maig després d’acumular indicis, aportats per la mateixa família, d’abusos sexuals. Segons informa la policia a El Món, l’home de 47 anys i veí de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) va ingressar a presó provisional sense fiança després de passar pel jutge. De moment, la investigació continua acumulant més proves.

 

En tenir constància dels fets, l’institut i els serveis territorial de Departament d’Educació van activar el protocol. va activar el protocol i va informar els Serveis Territorials del Departament d’Educació a la Catalunya Central. Segons informen des d’Educació, el sospitós ha estat cessat dels seus càrrecs directius. De moment, la investigació no té constància que els abusos es registressin més enllà de l’àmbit familiar ni en la seva activitat docent.

 

La Fundació Vicky Bernadet acompanyarà en el procés tant al centre com per informar a les famílies, i establir un canal de contacte per facilitar que si alguna família vol informar d’alguns fets, tingui tot l’acompanyament per a poder-ho fer.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa