El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detingut l’autor de l’assassinat de Ripoll
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns l’autor de l’apunyalament a una dona a Ripoll aquest diumenge. Es tracta del fill de la víctima, que havia fugit amb una altra persona després de cometre el crim. Els fets es van produir cap a les 9 del matí. Un cop la policia va rebre l’avís, es va dirigir fins al lloc dels fets, i van trobar la dona malferida per arma blanca.

Tot i l’esforç dels serveis sanitaris, que van atendre la dona al lloc dels fets, no va ser possible salvar-li la vida. Segons va poder saber El Món, la policia catalana va activar un dispositiu ampli per trobar el jove que encara continua. El noi amb qui va fugir està també en cerca i captura.

Més de 200 persones s’han concentrat aquest matí de dilluns davant de l’Ajuntament de Ripoll per condemnar l’assassinat de la dona a mans del seu fill. S’han fet cinc minuts de silenci amb la presència de membres de l’equip local, Consell Comarcal i altres institucions i veïns. L’alcalde, Jordi Munell, ha dit que la ciutat està “en xoc” i ha condemnat els fets. També ha confirmat que el Consorci de Benestar Social del Ripollès estava fent seguiment a la família.

La Generalitat ja havia activat el protocol per feminicidi. Els Mossos d’Esquadra finalment han trobat el primogènit de la víctima, que des d’aquest diumenge era principal sospitós de l’apunyalament. De fet, el fill va fugir després de matar la mare acompanyat d’una altra persona. El consistori ha decretat aquest dilluns dia de dol oficial.

La mort d’aquesta dona va arribar enmig d’un cap de setmana llarg que va començar amb diverses morts tràgiques. La primera es va produir dissabte a les vuit del matí, quan un conductor de 24 anys va envestir una ciclista de 35 anys, fet que li va provocar la mort.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa