El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detingut per atracar un banc a punta de pistola
  • CA

Finalment va acabar en grau de temptativa. Els Mossos d’Esquadra de Tarragona van poder evitar un atracament a una entitat bancària aquest dijous al carrer Lleida de Tarragona. Segons ha informat la policia, cap a 3/4 de 12 del migdia, els Mossos van rebre l’avís que un home havia apuntat una treballadora del banc amb una pistola per exigir-li els diners de la caixa.

 

 Immediatament, diverses patrulles es van desplaçar al lloc dels fets i pels voltants per tal de localitzar l’individu.  Pocs minuts més tard, gràcies a la col·laboració ciutadana que va alertar a les dotacions, els mossos van localitzar el sospitós caminant per uns carrers propers. Els agents van aprofitar per seguir-lo discretament fins a detenir-lo en lloc segur.

 

En l’escorcoll a l’arrestat, els agents van localitzar l’arma de foc que portava amagada dins dels pantalons, a la part posterior de l’esquena. Finalment es va determinar que l’arma era simulada. El detingut, de 56 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, amb nombrosos antecedents policials, passarà en les properes hores a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa