El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detingut a l’Hospitalet per robar a punta de navalla tres farmàcies i un supermercat
  • CA

 

 

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 7 de març a l’Hospitalet un veí del municipi de 50 anys per robar a punta de navalla tres farmàcies i un supermercat del municipi. La investigació va començar el 28 de febrer quan els Mossos van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació en una farmàcia. L’autor dels fets, que cobria el seu rostre amb un casc de motocicleta, va amenaçar amb una navalla els treballadors per endur-se els diners de la caixa registradora.

 

Posteriorment, el 7 de març, al matí i a la tarda, es van produir tres robatoris més amb el mateix modus operandi a dues farmàcies i a un supermercat també de l’Hospitalet. La detenció de l’home es va produir quinze minuts després del darrer robatori a 300 metres de l’establiment violentat. Els agents van traslladar l’home a dependències policials on, després de fer comprovacions amb les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat dels establiments, van detenir-lo com a presumpte autor dels quatre robatoris.

 

Al dia següent els investigadors van realitzar una entrada i registre del domicili del detingut on van recollir diversos indicis que el relacionarien amb els robatoris. El detingut, sense antecedents policials, va passar a disposició del jutjat de l’Hospitalet de Llobregat, on el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa