El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detinguda una parella a Tortosa que fugia dels Mossos i va acabar envestint un cotxe policial
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres a Tortosa una parella, de 28 i 24 anys i veïns de Montblanc, després de protagonitzar una fuga amb el seu cotxe i acabar envestint un vehicle policial. Tots dos havien estat aturats abans en un control de les mesures contra la covid-19 i identificats perquè no portaven la mascareta correctament. Els agents van mobilitzar-se per enxampar-los quan van comprovar posteriorment que la identitat que els havia facilitat verbalment l’home era en realitat la del seu germà i que tenia una ordre d’allunyament de la mateixa parella. Se’ls atribueix conducció temerària, resistència i atemptat als agents de l’autoritat i danys. A l’home se’l va detenir per conduir sense permís i trencament de condemna.

Després de requerir-los la documentació i identificar-los, la parella va poder abandonar el control. La recerca policial va començar, precisament, quan al comprovar les dades facilitades els agents es van adonar que l’home els havia enganyat i tenia l’ordre d’allunyament, justament, amb la dona que l’acompanyava. Una de les patrulles avisades va poder localitzar la parella amb el seu vehicle en una benzinera a la carretera C-42, a Tortosa. Segons el relat policial, quan van veure la patrulla van posar en marxa el vehicle i van fugir, topant contra uns pots de pintura d’una empresa de la construcció vora la mateixa carretera. Després, l’home va seguir la seva fugida a peu i la dona es va quedar al cotxe.

Quan, novament, els mossos van tornar a interceptar-los, ja a l’altura del polígon Catalunya Sud, la conductora va envestir el vehicle policial i li va produir danys. Finalment, tots dos van ser detinguts. La dona per conducció temerària, danys i resistència i atemptat als agents, ja que s’hauria resistit activament a la detenció. A l’home per conducció temerària, resistència i atemptat als agents de l’autoritat, així com també per trencament de condemna i identificar-se amb dades falses. Després de passar a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa aquest divendres al matí, han quedat en llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa