Desmantellen cinc plantacions de marihuana al Baix Llobregat

S'han confiscat també diverses armes prohibides i un vehicle d'alta gamma

La Policia Nacional ha desmantellat cinc plantacions, amb més de 2.000 plantes de marihuana en total, en tres operacions en municipis de la comarca del Baix Llobregat, en les quals ha detingut sis persones per ser els presumptes responsables d’aquestes instal·lacions. Segons ha detallat la Policia aquest dimecres en un comunicat, en les operacions s’han implicat policies municipals de Torrelles del Llobregat, Abrera, Cornellà del Llobregat, Corbera del Llobregat i Castelldefels (Barcelona).

La primera de les operacions és fruit de la col·laboració des d’inicis d’enguany entre Policia Nacional i policies municipals de Torrelles, Abrera i Cornellà, amb els quals ha identificat un grup criminal al qual, en les detencions, se li ha confiscat també diverses armes prohibides i un vehicle d’alta gamma. La segona operació s’ha realitzat arran de la informació obtinguda en la primera, i està relacionada amb aquest grup criminal.

La plantació de la tercera operació pertanyia a una família que havia començat a conrear marihuana “de qualitat” i “de manera discreta”, diu el comunicat, des de fa quatre anys aproximadament.

Nou comentari