Descarten violació en la penetració d'una nena de 15 anys "en xoc" per part del seu oncle

Les Magistrades de Barcelona no observen ni violència ni intimidació, com en el cas de La Manada", i condemnen l'agressor a 6 anys de presó i multa de 20.000 euros

 

Practicar sexe oral i penetrar una nena de 15 anys "sorpresa, en estat de shock i sense que ofereixi resistència", per part del seu oncle i en el seu propi domicili, no és violació, sinó abús sexual. Així ho determinen tres magistrades de la secció segona de l'Audiència Provincial de Barcelona, que han instruït el cas al jutjat número 4 de Vilanova i la Geltrú, que condemnen l'acusat a sis anys i sis mesos de presó i a pagar una multa de 20.000 euros a la víctima. El text de la sentència, a la qual ha tingut accés El Món, explica que "es considera provat i així es declara que en data 31 de juliol de 2011, F. M. P., major d'edat i sense antecedents penals, va pujar al pis superior del seu domicili i es va dirigir a la cambra de bany on es trobava la filla del seu germà i nascuda el dia 16 de juny de 1995, amb l'excusa de demanar-li el mòbil i sense dir res, amb el propòsit d'obtenir una satisfacció sexual, li treu el pantaló curt que vestia i les calces i, tombant-la a terra li va practicar un cunilingus, portant-la a continuació a l'habitació on, sobre el llit, la va penetrar vaginalment sense que A., sorpresa i en estat de xoc, oferís resistència". Juristes consultats per aquest diari coincideixen a assenyalar que es tracta d'un "nou escàndol", que de fet, es va produir al febrer, dos mesos abans que es conegués la sentència de La Manada. 

 

La sentència, que signen tres magistrades, Dª.María José Magaldi Paternostro, Dª María del Carmen Hita Martiz i Dª Rosa Fernández de Palma, també assegura que "després A. va marxar del domicili, i no ha resultat acreditat que el processat per dur a terme aquests actes fes ús de la força física o amenacés la menor", tot i que afegeix que "des de feia temps el processat, valent-se de l'ascendència que sobre una menor suposava el fet que a més de ser germà del seu pare les dues famílies vivien en cases annexes i existia entre ells una estreta i constant relació, amb el mateix propòsit havia estat efectuant tocaments a les parts íntimes d'A sense que ella hagués dit res a ningú pel temor a trencar l'harmonia familiar, el que el processat sabia i utilitzava per obtenir satisfacció sexual a costa de la menor". I per contra, admet que la nena "ha presentat símptomes d'estrès post-traumàtic, ansietat i fòbies que van requerir tractament psicològic, de tal manera que no va poder reprendre la seva vida normal fins força temps després". 

 

 

Llegiu aquí la sentència 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?