Desallotgen una festa amb 300 persones en un mas de Mont-ras

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquesta matinada de diumenge una festa il·legal amb unes 300 persones en un mas de Mont-ras, al Baix Empordà. Segons informa la policia a través d’un comunicat, l’actuació policial ha acabat amb 184 persones denunciades per incomplir les mesures de seguretat per mirar de frenar la propagació de la Covid-19. En aquesta festa també hi participava un home que tenia un requeriment judicial pendent, de manera que ha estat detingut.

Segons informen els Mossos, els serveis d’emergència han rebut un avís cap a dos quarts de tres de la matinada per part de la propietària, que denunciava que havia llogat la propietat a un grup de deu persones, que és el màxim de gent que actualment es permet que es reuneixin, però que finalment han aparegut en aquesta festa centenars de persones. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, que han pogut dissoldre la trobada i identificar les persones quan sortien del mas.

Aquest desallotjament recorda al que es va produir ara fa gairebé un any a una nau industrial de Llinars del Vallès. Centenars de persones van participar en una festa rave per celebrar el Cap d’Any, quan a Catalunya hi havia mesures molt estrictes per frenar la propagació del coronavirus. La festa va començar el dia 31 de desembre, però els Mossos d’Esquadra no van desallotjar la nau fins el dia 2 de gener. Els veïns de la zona ja van denunciar la festa a les nou del vespre del dia 31, però la intenció dels convocants era allargar la celebració fins el dia 4. Hi van participar persones de diverses nacionalitats, i els Mossos van activar un dispositiu que evitava que ningú més entrés a la festa i també per poder identificar les persones que en sortien. Aquella celebració va generar molta indignació social.

Comentaris

  fat boy Desembre 26, 2021 | 15:38
  Perque no tanquen als congregats 3 setmanes junts a veure si s'infecten i als que es posin malalts els cobren cada dia d'hospital, medicaments i sous de metges i enfermeres?. Amb l'afegit que no podran infectar gent innocent que es creui amb ells.
  Franck BCN Desembre 26, 2021 | 16:02
  Una festa de pijos, els de sempre...
  ciutadà Desembre 26, 2021 | 18:41
  I doncs, què collons voleu que foti el jovent?. Apa. Llavors us queixeu de desafecció i de jo què sé...
   Joan Lliure Desembre 27, 2021 | 10:38
   Ser responsable?
   Tano Desembre 27, 2021 | 11:01
   Ves ha cagar a la via.
  ciutadà Desembre 26, 2021 | 18:41
  I doncs, què collons voleu que foti el jovent?. Apa. Llavors us queixeu de desafecció i de jo què sé...
   Joan Lliure Desembre 27, 2021 | 10:39
   Ser responsable?
  Corrector Desembre 27, 2021 | 11:12
  Pero como va a comenzar el 31 de diciembre y duro hasta el 2, su estamos a 27 de diciembre

Nou comentari