Denuncien un conductor begut que va provocar un accident i es va negar a fer la prova d’alcoholèmia

L'home va circular de manera temerària per la C-63 abans de causar el xoc on van veure's implicats quatre vehicles

Els Mossos han denunciat penalment un conductor begut que va provocar un accident múltiple a Vidreres (Selva) i es va negar a fer les proves d’alcoholèmia i drogues. Els fets van tenir lloc divendres passat. L’infractor, un home de 57 anys veí de Barcelona, va conduir de manera temerària per la C-63 i va acabar causant un xoc on van veure’s involucrats fins a quatre vehicles. Sortosament, els ocupants van patir ferides lleus. Quan els Mossos van arribar a lloc, van veure com el conductor que havia provocat el sinistre estava embriac. L’home, però va refusar una i altra vegada fer-les les proves. Ara, després que la policia el denunciés i li hagi obert diligències per un delicte de lesions, està pendent que el jutjat el citi a declarar.

L’accident va tenir lloc divendres passat a la tarda. Cap a dos quarts de set, els Mossos van rebre l’avís que un cotxe estava circulant de manera temerària per la C-63 a l’alçada de Vidreres. I poc després, els van alertar que aquell vehicle havia provocat un accident múltiple.

Al xoc s’hi van veure involucrats fins a quatre cotxes. A conseqüència del sinistre, cinc persones van quedar ferides lleus. Quan els Mossos van arribar al lloc, van veure com el conductor que havia causat l’accident presentava símptomes evidents d’anar begut. Però quan la policia va voler fer-li les proves d’alcohol i drogues, l’home s’hi va negar de manera reiterada.

Per això, els Mossos van acabar denunciant-lo penalment per dos delictes contra la seguretat viària. El primer, per conduir temeràriament i provocar un accident. I el segon, per negar-se a sotmetre’s a les proves. També se li van obrir diligències per un delicte de lesions.

L’infractor, un home de 57 anys anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, no tenia antecedents. Ara està pendent que el jutjat el citi a declarar.

Nou comentari